ŠTA VI MISLITE?

Ana Vintur bi rekla – UŽASNO, ali ne i one: 3 dive POKORILE crveni tepih posebnim izdanjima na dodeli Zlatnih globusa

1

Dodela Zlatnih globusa, 80. po redu, pokazala nam je svu raskoš kojom Holivud raspolaže.

Sigurni Viver, Džin Smart i Džejmi Li Kurtis
Sigurni Viver, Džin Smart i Džejmi Li Kurtisfoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Ponovo je crveni tepih i dodela Zlatnih globusa u centru dešavanja, a kao i uvek, nagledali smo se pravih modnih pogodaka, a poznati su se potrudili da nam pokažu svu raznolikost i originalnost.

 

Gole haljine, ali i šljokičasti momenti, izazovna i svedena izdanja, sve to ste mogli videti na protekloj dodeli, a tri dame su nam pokazale zašto je stara škola elegancije i jedna boja večno moderna.

 

Džin Smart, Sigurni Viver i Džejmi Li Kurtis su na dodelu Zlatnih globusa došle odevene u crno i privukle svu pažnju svojim elegantnim i klasičnim izgledom.

Iako možda slavna Ana Vintur ne bi odobrila ovakve kombinacije, s obzirom na to da je poznato šta ona misli o crnoj boji, njih tri su doslovno zablistale u raskošnim kreacijam.

 

Džin se odlučila za smoking-haljinu brenda Tadashi Shoji, a spojivši najbolje od smokinga i klasične haljine, 71-godišnja Džin je izgledala savršeno.

 

Džin Smart
Džin Smartfoto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sigurni Viver se odlučila za dobro poznati brend Saint Laurent i ponela haljinu sa upečatljivim cvetnim efektom, koja joj je odmah obrisala bar 15 godina.

 

Sigurni Viver
Sigurni Viverfoto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

I dok su ove dve dame bile verne haljinama, Džejmi Li Kurtis je odabrala kombinezon sa potpisom modne kuće Valentino, a upotpunila ga je dugačkim čipkastim plaštom.

 

Džejmi Li Kurtis
Džejmi Li Kurtisfoto: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

 

makonda-tracker