savršeno

PRELAKA za održavanje, a pruža MLADALAČKI izgled: Nova frizura Džesike Albe BRIŠE 15 godina sa lica

0

Glumica Džesika Alba odlučila je da u novoj godini promeni imidž.

Glumica Džesika Alba odlučila se za drastičnu promenu imidža
Glumica Džesika Alba odlučila se za drastičnu promenu imidžafoto: EPA/PETER FOLEY

Glumica Džesika Alba (41) godinama je bila prepoznatljiva po dugoj talasastoj kosi, koja je obojena tehnikom "balajaž".

 

Zvezda ostvarenja "Sin City", "Tamni anđeo" i "Mačeta ubija" i jedna od najlepših holivudskih glumica važi za jednu od najnegovanijih američkih zvezda, a nedavno je otkrila svoju tajnu zahvaljujući kojoj izgleda tako mladoliko.

 

– Svakog jutra kad se probudim, prvo odem u kupatilo da se umijem, a onda na lice nanosim antioksidativnu masku, koju koristim svaki dan - kaže ona.

Nakon toga, obavezan je trening, koji skoro nikada ne propušta.

 

Stavim masku na lice posle treninga, i odem da popijem kafu i družim se sa decom. Nakon maske, na red dolazi i kvalitetna hidrantna krema, a posle toga lagano išamaram lice što je savet koji sam dobila od prijateljice Korejke – ispričala je glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Ona je potom otkrila da nakoin svih ovih koraka, stavlja kremu na bazi vode u obilnoj količini i to uz pomoć spravice koja podstiče cirkulaciju.

 

– Zatim na red dolazi i piling usana, posle čega ih namažem hranljivim balzamom. Završni korak je stavljanje gel-maske na područje ispod očiju – završila je prelepa Džesika.

 

Osim ove njene uobičajene rutine, glumica je nedavno promenom frizure postigla još veći efekat mladolikosti birajući boju i frizuru koje bukvalno skidaju godine sa lica.

 

Predivna glumica se odlučila za potpuni preokret i drastično je potamnela svoju kosu u nijansu čokolade, koja joj odlično stoji, a onda je kosu ošišala u trendi dužinu koja doseže do ključne kosti. 

Džesika Alba je jedna od najlepših holivudskih glumica.
Džesika Alba je jedna od najlepših holivudskih glumica.foto: RONALD MARTINEZ / Getty images / Profimedia

Ukoliko je dobro ošišana, oko ove frizure nećete imati mnogo posla, jer je dovoljno samo da je stilizujete prstima i sa malo sredstava za oblikovanje.

 

Zahvaljujući stepenasto ošišanoj frizuri i razdeljku na sredini, frizura je dobila na volumenu, a blagi talasi su joj dali mladalačku notu te je sigurno da ovakva frizura briše minimum 15 godina sa lica. 

Nova frizura Džesike Albe je pun pogodak
Nova frizura Džesike Albe je pun pogodakfoto: Image of Sport / Newscom / Profimedia

Džesika Alba nije promakla fotografima nedavno na košarkaškoj utakmici u Los Anđelesu, a sve je zadivila njena nova frizura. 

 

Kako se vama dopada?

 

makonda-tracker