nepogrešivo

Karirano, roze i IZAZOVNO: Ivana Milenković u SAKO-HALJINI koja izdužuje SVAKU figuru

0

Lepa voditeljka je juče proslavila 37. rođendan, a svojom modnom kombinacijom je zaustavila ceo Beograd.

foto: Printscreen/Instagram/_ivana__milenkovic_
foto: Printscreen/Instagram/_ivana__milenkovic_

Voditeljka Ivana Milenković je već godinama jedno od omiljenih TV lica, prepoznatljivo po osmehu i šarmu kojim pleni gde god da se pojavi.

 

Lepa voditeljka često dobija komplimente na račun svog izgleda, a da bi ostala vitka ulaže veliki trud. 

 

Kako je jednom prilikom za domaće medije otkrila, dan započinje limunadom, posle toga jede jagode ili šumsko voće i banane, u koje doda malo meda, a ponekad i kakao, lešnik ili badem. Tek nakon toga sledi glavni doručak.


– Posle toga doručkujem, omiljena mi je kajgana sa fetom. Ranije sam često pravila hleb samo od uljarica. Potrebno je po 50 grama semenki suncokreta, bundeve, susama i lana. To se samelje, doda se malo maslinovog ulja, vode, sode bikarbone, pa se testo suši u rerni. Kad ne radim, idem kod mame na porodični ručak, i najčešće jedemo pile sa prilogom i palačinke – rekla je Ivana jednom prilikom za Gloriju.

– Ako sam na poslu, u našem restoranu na televiziji ručam sezonsku čorbu, meso i povrće. Za večeru volim salatu od tunjevine, mada kažu da konzervirana riba ne valja jer ima mnogo žive u njoj. Omiljeni su mi losos i pastrmka –  ispričala je Ivana svojevremeno.

 

Osim po vitkoj liniji, voditeljka je poznata po istančanom modnom ukusu, a nedavno nas je oduševila svojim modnim odabirom.

Naime, ona je baš juče proslavila 37. rođendan, a svojom pojavom je sve ostavila bez daha.


– Uvek sam želela da mi rođendan bude na proleće, ali eto ovaj 8. januar je bio baš takav. Posle njega bi konačno mogao i sneg da padne – napisala je lepa voditeljka.

Za tu priliku je obukla popularnu sako-haljinu koja ističe obline i izdužuje figuru.

 

Ovaj karirani roze model joj besprekorno stoji, a u kombinaciji sa klasičnim metalik sivim salonkama sa potpeticom, jasno je da nema greške.

 

makonda-tracker