MODNA LEKCIJA

Modni komad koji je deo SVAKOG zimskog stajlinga: Dragana Džajić u ležernom i jednostavnom izdanju oduševila

0

Dragana Džajić i njen suprug Miloš danas su se pojavili na jednom prestoničkom događaju.

Dragana Džajić udata je za brata Ane Ivanović, Miloša.
Dragana Džajić udata je za brata Ane Ivanović, Miloša.foto: Printscreen/Instagram/draganadzajic_

Bivša teniserka Ana Ivanović danas se pojavila na jednom događaju u Beogradu, koji se ticao njenog novog poslovnog poduhvata. 

 

U jednom prestoničkom tržnom centru pojavila se nasmejana i u otmenoj kombinaciji, a podršku su joj sve vreme pružali majka i brat Miloš sa suprugom.

 

– Podrška porodice mi puno znači. I dan danas se na to najviše oslanjam. Shvatam koliko je ta ljubav i podrška važna, samim tim se trudim da to prenesem i na svoje sinove – rekla je Ana.

 

Brat Ane Ivanović Miloš je na ovaj događaj došao sa suprugom Draganom Džajić, ćerkom bivšeg fudbalera Dragana Džajića.

Njih dvoje su ove godine proslavili tri godine braka, a njihova priča počela je zahvaljujući zajedničkom prijatelju. 

 

– Mi smo se upoznali kasno, ali naše porodice su se družile. Moj otac je s njegovim dedom bio dobar prijatelj, a Miloša sam upoznala preko našeg prijatelja u teretani – rekla je Dragana svojevremeno u jednoj emisiji. 

Šira javnost je za njihovu vezu saznala 2018. godine, a njihovo bajkovito venčanje upriličeno je u Beogradu u maju 2019. godine.

 

Krajem iste godine postali su roditlji dečaka Vida, a prinova ih je učinila najsrećnijim roditeljima na svetu utoliko što su prognoze lekara bile pesimistične. 

 

– Mnogo puta dobijala sam ne kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Nasuprot negativnim lekarskim prognozama, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe –  rekla je jednom prilikom Dragana za "Story".

Dragana Džajić i Miloš Ivanović u Beogradu
Dragana Džajić i Miloš Ivanović u Beogradufoto: STEFAN STOJANOVIĆ

Na današnjem događaju, Miloš i Dragana su se pojavili sa širokim osmesima, srećni i zadovoljni.

 

Dragana Džajić je za ovaj događaj odabrala ležernu kombinaciju koja se sastoji od pamučne rolke i helanki u beloj boji. 

 

Što se tiče obuće, odlučila se za glomazne zimske cipele, a celu kombinaciju je začinio fantastičan sivi dugački kaput koji je navukla preko ramena.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović u Beogradu
Dragana Džajić i Miloš Ivanović u Beogradufoto: STEFAN STOJANOVIĆ

Ovaj kaput je dokazao da vam je potreban samo jedan modni komad da biste zasijali u nekoj odevnoj kombinaciji. Za Draganu je to danas bio vanremenski kaput.

 

Supruga Miloša Ivanovića je odabrala dnevnu frizuru u vidu puštene talasaste kose i nenapadan mejkap koji je istakao njene oči i usne.

 

makonda-tracker