Ko kaže da je ovo dosadna nijansa?

SVA inspiracija koja vam treba ove zime! Ana Ivanović Beograđankama pokazala jedini pravilan način da se nosi SIVA BOJA

0

Srpska teniserka Ana Ivanović uvek je na visini modnog zadatka, a ima i poneku modnu lekciju za sve

Ana Ivanović u Beogradu
Ana Ivanović u Beogradufoto: Stefan Stojanović

 

Jedna od najboljih srpskih teniserki u istoriji i nekadašnja prva na WTA listi Ana Ivanović pojavila se na jednom događaju u Beogradu koji joj je veoma važan, a tiče se njenog novog poslovnog poduhvata.


Šarmantna sportistinja tom prilikom pojavila se bez supruga Bastijana Švajnštajgera, čuvenog nemačkog fudbalera, istakavši kroz smeh da – "mora neko da čuva decu".


Podrška porodice mi puno znači. I dan-danas se na to najviše oslanjam. Shvatam koliko je ta ljubav i podrška važna, samim tim se trudim da to prenesem i na svoje sinove – rekla je Ana za Blic.

 

Ana je izgledala, uobičajeno, očaravajuće i ovog puta, a opredelila se za business casual autfit koji spaja praktičnost i poslovni stil.


Iako siva boja može da bude pomalo rizična i monotona, ona je dominirala Aninim stajlingom i izgledala vrlo otmeno, posebno jer ju je "razbila" svetlijim komadom.

 

1 / 8 Foto: Stefan Stojanović

 

U pitanju je stari dobri trik da izgledamo efektno u sivom: dodajte joj jedan značajno svetliji odevni predmet ili detalj i čitav autfit dobija novu dimenziju!

 

Naime, Ana se pojavila u sivim pantalonama ravnog kroja, koje je kombinovala sa pripijenom rolkom iste nijanse. Preko nje je ponela šik i blago strukirani blejzer s dvorednim kopčanjem, a reč je o svetlom modelu s jedva primetnim kariranim dezenom.

 

Ana Ivanović izgleda fenomenalno u svakoj prilici
Ana Ivanović izgleda fenomenalno u svakoj prilicifoto: Stefan Stojanović

Ovaj autfit može se zamisliti u milion važnih prilika, a Ana ga je upotpunila crnim salonkama s niskom štiklom, pouzdanim parom obuće koji je uvek zgodno imati kod kuće.


Teniserka je svoju dugu i tamnu kosu pustila da pada u talasima, a opredelila se za prirodan izgled i minimum šminke, kao i obično.

 

 

 

makonda-tracker