imaju važnu poruku za sve

LJUBAV, SPOKOJ, IDILA: Dragana Džajić i Miloš Ivanović podelili prelepu fotografiju, a glavna zvezda je — maleni Vid

0

Poznati par svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali sada su napravili izuzetak i podelili neodoljiv porodični portret

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

 

Dragana Džajić, ćerka legendarnog fudbalera Crvene zvezde Dragana Džajića, i Miloš Ivanović, brat naše teniserke Ane Ivanović, u braku su već godinu i po dana. Kruna njihove ljubavi je sin Vid, koji je na svet stigao u decembru prošle godine, a mališana nemamo često priliku da vidimo jer par ne deli detalje o svom privatnom životu.

 

Sada su Dragana i Miloš napravili izuzetak, a lepotica je na društvenoj mreži Instagram objavila porodični portret za koji je pozirala sa suprugom i sinom.

 

 

Svaki kraj je novi početak. To što stvari nisu ispale kako smo očekivali ne znači da je to bilo beskorisno za nas. Nova godina je pravo vreme da otkrijete snagu i veru u sebi, da se radujete malim stvarima i pripremite za nove izazove. Želimo da vam Nova godina donese mnogo razloga za osmeh. Želimo vam fenomenalnu, prosperitetnu, blaženu... ispunjenu 2021. godinu! Živeli — poručila je Dragana svojim pratiocima.

 

 

makonda-tracker