(FOTO)

Budite MODNE VLADARKE ove zime: Danica Maksimović ima ČIZME koje mogu nositi žene svih generacija i izgledati savršeno

0

Ona je godinama jedna od najlepših domaćih izgleda koja pleni izgledom gde god se pojavi.

Danica Maksimović
Danica Maksimovićfoto: Instagram/printscreen

Glumica Danica Maksimović je od trenutka kada se pojavila, skrenula pažnju na sebe, a sada, decenijama kasnije, ona oduševljava svojom harizmom i energijom.

 

U eri društvenih mreža mnoge naše poznate ličnosti su postale aktivne na Instagramu, pa je u poslednje vreme ta platforma postala pravo mesto kada želite da pokažete i pronađete idealno modno izdanje.

 

Danica je jedna od glumica koja oduševljava na svakom koraku, a svako njeno modno izdanje je vredno pomena. Ona ima odevne kombinacije koje mogu nositi i mlađe i starije žene, a upravo zbog toga je i jedna od praćenijih glumica na Instagramu.

Nedavno je na Zlatiboru pozirala u neobičnoj kombinaciji sačinjenoj od šljokičave suknje i rolke, međutim čizme su bile te koje su većini zapale za oko. Naime, glumica se odlučila za jedan od modernijih modela ove sezone. 

Danica je odabrala poluduboke čizme tigar printa sa debelom štiklom, a ovakav model se svakodnevno viđa na ulicama i sve trendseterke su opčinjene njima.

 

Možete ih kombinovati i uz suknje, haljine, pantalone, a upravo je to i velika prednost ovog modela koji možete pronaći u bilo kojoj prodavnici i biti apsolutna vladarka zimske mode.

 

 

makonda-tracker