opuštenooo

Najudobniji odevni komad & jedan TRENDI detalj: Dragana Mićalović ima STREET STYLE kombinaciju kojoj nećete odoleti

0

Lepa glumica još jednom je pokazala da čak i u trenerci može da se izgleda trendi i moderno 

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Mlada glumica Dragana Mićalović imala je veoma uspešnu godinu iza sebe. Očarala je publiku brojnim ulogama, a mnogi su je zavoleli i zbog trendi stajlinga koje je nesebično delila sa svojim pratiocima.

 

Sada samo već navikli da nas s vremena na vreme počasti nekim ultramodernim autfitom, a u njen stil odevanja je takav da svima može da posluži kao inspiracija.

 

Poznato je da Dragana voli udobne i praktične odevne kombinacije, koje se lako kombinuju uz gotovo sve što imate u ormaru.

 

 

Trenerke su modni must have već dugi niz godina i čini se da će tako i ostati narednih godina, pa im ni lepa glumica nije ostala imuna.

 

Na jednoj od fotografija koje je Dragana podelila na svoj Istagram storiju imali smo prilike da vidimo kako je ona iskombinovala jednostavnu krem trenerku sa bordo jaknom i neizostavim detaljem koji se može videti tokom svih godišnjih doba, a to je - kačket.

 

Dragana Mićalović
Dragana Mićalović foto: Instagram

 

Ovakav autfit idealan je za šetnju, odlazak u teretanu, ali i uživanje uz film ili kafu u prijatnoj atmosferi sa prijateljima ili voljenom osobom. 

 

A sada, pošto je Dragana bila ove godine zaista vredna, da se prisetimo u kakvim sve izdanjima smo imali prilike da je vidimo u proteklom periodu.

 

1 / 21 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker