ona je modni mađioničar

Neki bi rekli da je PREVIŠE, ona kaže – SAVRŠENO: Emina Jahović u EKSTRAVAGANTNOM odelu koje je podiglo Tursku na noge

1

Poslednjih nekoliko objava je posvetila savršenim modnim izdanjima koji su bili tema brojnih portala.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Emina Jahović je aktivna na društvenim mrežama, vrlo često objavljuje fotografije koje mnogima mame uzdahe, a posebnu pažnju je privukla i kada je na karakterističan način pružila podršku fudbalerima Srbije na Mundijalu.

 

Emina je jedna od najbolje obučenih žena na našoj javnoj sceni, a neretko se desi da i Tursku ostavi bez daha, tako je bilo i ovog puta.

 

Od nje smo videli različite kombinacije, počev od onih sigurnih i proverenih, do izazovnh, pa sve do onih rezervisanih za najhrabrije.

Sada je Emina pozirala u ogledalu koje nam je već svima dobro poznato, a odelo koje je izabrala je postalo tema broj jedan za jako kratko vreme nakon objavljivanja.

 

Tamniji leopard print je Eminin odabir koje je protresao društvene mreže. Pevačica se odlučila za odelo u kom nema šanse da budete neprimećene. Ispod sakoa je obukla korset od čipke, dok je ceo stajling zaokružila zalizanom kosom i velikim alkama na ušima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Nema sumnje da je ovakav odabir jako specifičan i pritom nezgodan ako ga ne iznesete na pravi način, međutim Emina je još jednom pokazala da je pravi mađioničar kada je moda u pitanju.

 

 

makonda-tracker