modna revolucija

Fanki stil za koji bi se retko koja prva dama osmelila: Mišel Obama je OBUKLA HALJINU KAO TOP i internet je van sebe

0

Bivša prva dama Amerike poznata je po poslovnim odevnim kombinacijama, ali Mišel Obama ne dozvoljava da ostane u modnom kalupu

Mišel Obama na US Open-u u Njujorku 2022. godine
Mišel Obama na US Open-u u Njujorku 2022. godinefoto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Supruga nekadašnjeg američkog predsednika Baraka Obame jedna je od nesumnjivo najvoljenijih prvih dama Sjedinjenih Američkih Država u istoriji.


Mišel Obama je komunikativna, obrazovana, spremna za razgovor na svaku temu, posvećena poslu, duhovita, a o njenom stilu ne treba trošiti reči – uvek je na visini zadatka.


Obamina supruga poznata je po tome što je stilu prve dame dodala malo seksepila, što nije bio slučaj s načinom odevanja njenih prethodnica, a najčešće je nosila strukirane haljine i modele bez rukava. Sada je ponovo otišla korak napred i pokazala nešto što teško da je nosio bilo ko pre nje, a kamoli žene političara.

 

Barak i Mišel Obama na Havajima 2013. godine
Barak i Mišel Obama na Havajima 2013. godinefoto: EPA/KENT NISHIMURA / POOL

Tokom svog boravka u San Francisku, gde je promovisala svoju knjigu "Svetlost koju nosimo", Mišel Obama pojavila se u vrlo ležernoj odevnoj kombinaciji za svaki dan.

 

1 / 4 Foto: meredithkoop, Instagram


Ona je odabrala farmerke brenda Balmain, izbleđeni model širokih nogavica i visokog struka, u stilu otkačenih sedamdesetih. Neobičan komad džinsa kombinovala je sa zatvorenim crnom majicom dugih rukava koja je pripijena uz telo, ali najinteresantnije je ono što je Mišel Obama ponela preko nje.

 

Ne, to nije strogi poslovni sako, kako biste očekivali od nje, već – haljina vezana kao top!

 

Mišel Obama haljinu nosi kao krop top
Mišel Obama haljinu nosi kao krop topfoto: meredithkoop, Instagram

Naime, supruga Baraka Obame je raznobojnu haljinu cvetnog dezena presavila nekoliko puta, tako da dobije dugačku i slojevitu traku, prebacila ju je preko grudi i vezala na leđima, odakle ona pada u vidu ekstravagantne mašne.


Tome je Mišel dodala neobične viseće minđuše Elizabet Huper i čizmice Stjuarta Vajcmana sa špic-vrhom, a kosu, upletenu u sitne kikice, podelila je na razdeljak sa strane i podigla u visoku punđu.

 

Njeni fanovi su, najlblaže rečeno, oduševljeni.

 

 

"Moja prva dama zauvek", "Postoji li išta što na Mišel ne izgleda prelepo?", "Moj modni guru"... neki su komentara na društvenim mrežama.


Mladalački, urbano i tako fanki – ko kaže da je bivšim prvim damama zabranjeno da se zabavljaju u osmišljavanju stajlinga?

 

 

 

makonda-tracker