učimo od najboljih

Romantično, šik & DAMSKI: Omiljeni modni detalj Marije Veljković će VEČNO BITI U MODI

3

TV lice Marija Veljković nepogrešivo bira klasične aksesoare, a ove zimske sezone jedan prosto obožava

Marija Veljković s partnerom Rastkom Jankovićem
Marija Veljković s partnerom Rastkom Jankovićemfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Popularna voditeljka i glumica Marija Veljković (42) poznata je po izuzetenom stilu i tome što je u svakoj prilici besprekorno odevena.


Bez obzira na to da li nam se smeši s malih ekrana ili je u pitanju neka ležernija odevna varijanta, ona zna kako da ostavi utisak, a uvek je deo njene odevne kombinacije neki efektan detalj koji privlači pažnju.


U poslednje vreme, primetili smo da je Marija u dva navrata nosila aksesoar koji spada u vanvremenske trendove – jednostavnu francusku beretku.


Ovaj model spada u kape čiji se dizajn gotovo nije menjao otkako su počele da se nose tokom dvadesetih godina prošlog veka, i u muškoj i u ženskoj modi.

 

 

Obično se beretke razlikuju samo po boji ili dezenu, a Marija Veljković opredelila se za model koji je u skladu s najpopularnijim trendovom 2022. godine. Barbiecore trend je bez sumnje napravio pravu pomamu među zaljubljenicama u modu u godini na izmaku, a modni znalci najavljuju da će se ova barbi groznica nastaviti i u 2023, pa je voditeljka ponela upečatljiv pink model beretke.

 

Ona je na Instagramu pokazala kako je nosi nakrivljenu u spoju s nabranim rukavicama iste nijanse i jednostavnom crnom haljinom sa čamac-izrezom.

 

Time je postigla klasičnu eleganciju, a nešto pre toga videli smo je u interesantnoj business casual varijanti!

 

Marija Veljković u šetnji sa ćerkom Nevom
Marija Veljković u šetnji sa ćerkom Nevomfoto: mare.veljkovic, Instagram

Naime, Marija je pozirala sa svojom ćerkom Nevom tokom jednje šetnje kada je primenila kolorblok trik – ružičastu haljinu ponela je s predivnim zelenim kaputom. Ovo izdanje dopunila je pink beretkom, koja svaki autfit čini otmenijim, a uz tako efektne nijanse odabrala je neutralne crne čizme preko kolena i šal.

 

 

makonda-tracker