(foto)

Venčanje je bilo bajkovito, njihov život idiličan, a onda... Ovo je BIVŠI SUPRUG Marije Veljković

2

Par je zajedno proveo skoro deceniju i dobio troje dece

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica i voditeljka Slagalice Marija Veljković važi za jedno od naših najlepših TV lica, a ona je, na veliku žalost muškog dela publike, dugo bila u skladnom braku.


Krajem prošle godine, mediji su javili da se voditeljka razvodi, o čemu ona najpre nije želela da govori. Ipak, potom se na Jutjubu osvrnula na krah braka.

 

Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno ― istakla je Marija.


Kako su svojevremeno pisali mediji, Marija je zasnovala s arhitektom Milanom Milovanovićem, kome se na večnu ljubav zaklela 2011. godine. Iako se to po njenom stasu ne bi reklo, par ima troje dece — Đurađa, Rosu i Nevu.

 


Budući da na svom profilu na Instagramu neretko deli simpatične trenutke iz svog porodičnog života, više puta smo imali priliku da vidimo i Marijinog izabranika i zavirimo u njihovu svakodnevicu, koja je delovala idilično.

 

Pre nekoliko godina se, inače, pisalo o njihovom romantičnom venčanju i bajkovitoj venčanici u kojoj je Marija rekla "da", ali je ona u međuvremenu obrisala s Instagrama fotografiju sa svadbe.

 

 


 

makonda-tracker