Učimo od najboljih

Ljupko, sofisticirano, romantično! Nina Badrić ima ŠIK DETALJ koji se nosi svake jeseni, a stoji baš svakoj ženi

0

Popularna pevačica Nina Badrić poznata je po damskom stilu, u koji se savršeno uklopio ovaj aksesoar

foto: badrich, Instagram
foto: badrich, Instagram


Hrvatska pop zvezda Nina Badrić (50) žena je za koju vreme stoji. Ona već decenijama spada u najatraktivnije na našim prostorima, u svakoj prilici oduševljava svojom prirodnom lepotom, a o njenom damskom stilu ne treba previše trošiti reči – jednostavno oduzima dah!


Ovih dana, Nina je uživala na severu Italije, gde je posetila veliki broj turističkih atrakcija i otkrivala čari Toskane, a za zemlju poznatu po modi pripremila je poseban stajling.

 

Iako je boravila u Italiji, Nina Badrić opredelila se za jednu šetnju za klasični francuski šik, otmenu odevnu kombinaciju kakvu lako možemo da zamislimo u bilo kojoj modnoj eri u srcu Pariza tokom proteklih sedamdesetak godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


U pitanju je bezvremeni stajling crne boje od glave do pete, čiji je ključni deo trendi kaput, koji izgleda kao da je obučen na golo telo. Crni strukirani model midi dužine savršeno laska Nininoj vitkoj figuri, a pevačica ga je kombinovala sa crnim salonkama i aksesoarom koji je pravi modni klasik – francuskom beretkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Ove elegantne kape su u modi oduvek i zauvek, ali se čini da su proteklih nekoliko sezona posebno omiljene trendseterkama. Delom sofisticirane, delom ljupke, vrlo romantične i s jasnom asocijacijom na francusku modu, beretke su praktičan modni dodatak koji se lako kombinuje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Ima u njima nečega što pruža samouverenost i neustrašivost, a u pitanju je aksesoar koji će uokviriti lice i dati notu romantike za kojom uvek tragamo u jesenjim mesecima. One izgledaju efektno bez obzira na frizuru, ali najlepše izgledaju uz razigrani talasasti bob, koji Nina Badrić ima odnedavno.

 

 

makonda-tracker