rečju – dama

Sa džemper-haljinom koja sužava figuru NEMA GREŠKE! Kraljica Leticija zna kako da svima zaklecaju kolena kad vas vide

0

Španska kraljica prava je umetnica u poslovnom stilu, a sada je pokazala još jednu praktičnu odevnu kombinaciju koju možete da kopirate iako niste plemkinja

foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia
foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Haljine od pletiva su jedan od večitih jesenjih i zimskih trendova, a ako ih stilizujete ovako, izgledaćete baš kako ste želeli – vitkije, elegantnije i aktuelno.


Španska kraljica Leticija prisustvovala je juče sastanku Upravog odbora Omladinske fondacije FAD u Madridu, čij je glavna misija prevencija upotrebe narkotika i rizičnog ponašanja koje ometa društveni i lični razvoj adolescenata.

 

Supruga kralja Felipea je, inače, počasna predsednica Fondacije, i ne propušta sastanke ove organizacije, a svaki put pripremi vrlo otmenu odevnu kombinaciju koja poslovni stil podiže na sasvim novi nivo!

 

1 / 5 Foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia


Ovog puta, Leticija od Španije pojavila se u džemper-haljini midi dužine, a reč je o modelu od merino vune koji potpisuje jedan od njenih omiljenih brendova – Adolfo Domínguez, koji stoji i iza njene raskošne venčanice, inače najskuplje u istoriji.


Šarmantna plemkinja opredelila se za tamnosivu haljinu od pletiva, koja ima labav okovratnik sa trakom koja pada niz telo i daje joj lepršavost, a struk je istakla uz pomoć crnog kožnog kaiša.

 


Leticija se, uz to, ogrnula Carolina Herrera predimenzioniranim kaputom A-kroja, predivnim modelom od kašmira i vune. Ovaj crni model upotpunila je crnim čizmama brenda Steve Madden, varijantom preko kolena i od prevrnute kože, i crnom kožnom torbicom koju potpisuje Mauska.

 

Španska kraljica Leticija, Kraljica Leticija
foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Crno i sivo uvek su dobra kombinacija u zimskim mesecima, naročito ako birate pletivo, a ovakav stajling je i nepogrešiv način da ostavite utisak.

 

 

makonda-tracker