savršeno

Pantalone koje izdužuju figuru, detalj koji tera MONOTONIJU: Ana Ivanović u poslovnoj kombinaciji savršenoj za svaki dan

0

U poslednje vreme Ana Ivanović blista gde god da se pojavi, pa ne iznenađuje što je mnogima postala prava modna inspiracija 

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović izgradila je svoj, jedinstven i prefinjen modni stil, koji je postao mnogim ženama prava inspiracija.

 

Ona voli udobne i praktične kombinacije, koje se vrlo lako kombinuju, a u njima svaka žena izgleda fantastično.

 

 

I kao mnogo puta do sad, sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila je fotografiju, koja je izazvala oduševljenje svih onih koji godimana prate njen rad.

 

Ovog puta Ana se opredelila za crne pantalone sa dubokim strukom i faltama, koje su savršeno izdužile njenu liniju. Ovaj model pantalona odlično stoji svim ženama koje imaju vitak struk i koje žele da dodatno izduže figuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Takođe, one se savršeno se kombinuju gotovo uz sve, a Ana se ovog puta odlučila za crnu majicu, krem košulju koju je s preda uvukla u pantlone i time postigla maksimalni efekat.

 

Sve je upotpunila belim modernim patikama i efektnom torbom u žutoj boji koja je rabila monotoniju i učinila da izgleda fantastično.

 

 

 

 

 

makonda-tracker