uvek šik

Za finale – frizura koja svaku ženu pretvara u damu! Jelena Đoković opčinila Torino otmenim izdanjem

2

Supruga Novaka Đokovića u poslednje vreme jednostavno ne može da omane kad je moda u pitanju, a za poseban trenutak u karijeri svog izabranika spremila je vrlo elegantno izdanje

foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia
foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković juče je u Torinu osvojio Završni turnir za ovu godinu, a slavlje posle osvojene titule bilo je posebno jer su mu prisustvovali njegovi najmiliji.


Srpski sportista savladao je Kaspera Ruda, a svoj važan trenutak proslavio je u zagrljaju sina Stefana, ćerke Tare i supruge Jelene, koja je ponovo ostavila snažan utisak svojim modnim izdanjem.


Supruga Novaka Đokovića poznata je kao neko ko rado eksperimentiše sa stilovima i u teniserovoj loži smo je viđali u različitim izdanjima, ali za ovaj finalni meč odabrala je – glamur!

 

Jelena je za ovu priliku birala elegantnu zatvorenu bluzu s mini-rolkom, a dodatnu dozu otmenosti dale su joj viseće minđuše. Posebno je efektan njen odabir frizure: opredelila se za nisku punđu, koja je najjednostavniji način da se postigne šik izgled.


Ona je kosu podelila na razdeljak sa strane i vezala je u punđicu iznad vrata, kakva se pravi za svega nekoliko sekundi i odličan je izbor ako prilika zahteva otmenost.

 

1 / 4 Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia


Uz to je Jelena ponela i efektno prstenje i narukvice, a svoj look zaokružila je retro naočarima za sunce. Na fotografiji koju je nakon meča podelila na Instagramu, za koju je pozirala u čvrstom zagrljaju sa svojim dragim, Jelena nam je pokazala da je uz to nosila i duboke crvene pantalone širih nogavica.

 

 

 

 

makonda-tracker