(FOTO)

Teddy kaput kombinovan na ovaj način – PUN POGODAK: Salma Hajek pravim modnim zaokretom oduzela dah svima u Parizu

0

Salma Hajek je bila jedna od gošći revije modne kuće Balenciaga u sklopu Nedelje mode u Parizu. 

foto: EPA-EFE /  NEIL HALL
foto: EPA-EFE / NEIL HALL

Salma Hajek se pojavila sa suprugom na reviji poznatog modnog brenda, a njen autfit je ono o čemu se priča. Slavna glumica redovno privlači pažnju, ali niko nije očekivao ovakav modni zaokret kada je ona u pitanju.

 

Poznato je da Hajekova obožava vedre boje i vrlo često možemo da je vidimo u ružičastom, svetlucavom i upečatljivom izdanju, međutim, ovog puta njena vodilja je bio minimalizam, koji se pokazao kao pun pogodak!

Glumica se pojavila u crnom od glave do pete. Njen stajling se sastojao od crnih širokih pantalona i uske klasične majice koja je isticala njen dekolte. Oko struka je imala široki kožni kaiš koji je naglasio struk, a preko svega je ponela popularni teddy kaput.

 

Inače, ovi modeli kaputa su preuzeli vođstvo kada je u pitanju sportska elegancija, a sada vidimo da savršeno idu i uz svečane prilike.

 

1 / 2 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Ovo je pravo modno iznenađenje kada je ona u pitanju, međutim, savršeno joj stoje čak i ovako monohromatske kombinacije, s obzirom na to da je za jako kratko vreme postala jedna od glavnih tema.

 

 

makonda-tracker