(FOTO)

"Dve očajne domaćice spremne za izlazak": Viktorija Bekam i Eva Longorija u HALJINAMA koje su očarale London

0

Koja haljina vam se više dopada?

foto: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia
foto: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Eva Longorija i Viktorija Bekam su najbolje prijateljice već godinama, a njihovo prijateljstvo se intenziviralo kada su se 2007. godine Bekamovi preselili u SAD.

 

Da je izlazak u grad uvek zabavniji sa drugarica, to nema dileme, a isto tako, uvek je lepše kad se pripreme za grad odvijaju u društvu najbolje drugarice. 

 

Eva i Viktorija su se zajedno spremale za "Vogue" večeru koju su organizovali Edvard Eninful i Vanesa Kingori u hotelu Londoner kako bi odali počast ženama koje pozitivno doprinose  društvu.

 

A delić atmosfere su podelile na društvenim mrežama.

 

– Opet se dve očajne domaćice spremaju za grad – napisala je Viktorija ispod fotografija na kojima se vidi kako nazdravljaju omiljenim pićem i nameštaju frizure.

 

One su se kasnije pojavile na pomenutoj večeri i očarale sve prisutne svojim modnim izdanjima.

 

Eva Longorija (47) obukla je asimetričnu crnu streč haljinu sa neobičnim izrezom, a jednobojnu kombinaciju je "razbila" svetlucavom zelenom torbicom. Haljina i torbica su delo njene drugarice Viktorije Bekam. 

 

Uska haljina dugih rukava, koja se malo širi u donjem delu, ispratila je njenu savršenu liniju tela i još jednom pokazala zašto muškarci širom sveta uzdišu za Evom. 


Sa druge strane, Viktorija je odabrala belu haljinu u čijem se dizajnu ističu dve široke trake koje idu preko grudi i deo tkanine nalik volanu u donjem delu. Ispod haljine, modna dizajnerka se odlučila za uske crne pantalone i čizme sa otvorenim prstima. 


Ne zna se koja je bila lepša.

 

makonda-tracker