FOTO

Jako smelo, ali i elegantno: Eva Longorija u sandalama u kojima se lako greši, a većina žena ih i dalje smatra RUŽNIM

0

Eva Longorija je modna inspiracija na svakom koraku, a ovog puta glumica je dosta iznenadila.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Eva Longorija je slavna američka glumica koja je često tema tekstova o modi, ali i inspiraciji. Ona ima savršenu kombinaciju za svaku priliku, pa se može reći da nikad ne greši.

 

Glumica je fotografisana dok je išla na večeru sa prijateljima, a svojim izgledom je skrenula pažnju Los Anđelesa. I stvarno, stajling Eve Longorije je idealan ako želite da izgledate moćno i elegantno.

Eva je odabrala nekoliko različitih nijansi iste boje, pa je tako zablistala u krem nijansi i njenim varijantama. Sako, široke pantalone i klasična bela majica su sve što vam treba, a najtamniji komad glumičinog autfita je torbica. Međutim, ono što je obula, privuklo je najviše pažnje.

 

Već nekoliko godina vlada polemika da li je takav model obuće lep ili ružan, neki tvrde da je neudoban i nepraktičan, dok lekari smatraju da može izazvati i pojavu gljivica. 

 

1 / 2 Foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Jasno je da je Longorija odabrala popularne sandale od PVC-a koje su brojne trendseterke odlično prihvatile, ali druge žene su i dalje neodlučne kad je ovaj model u pitanju.

 

Mi ne znamo kako se glumica osećala dok ih je nosila, ali sigurno je ono što vidimo, a to je da joj odlično stoje i lepo se stapaju sa celom njenom odevnom kombinacijom. Vi odlučite sami da li biste nosili ovako nešto.

 

makonda-tracker