ovo smo čekale godinama

SVAKI ĆE UČINITI DA UZDAHNETE! Najlepši teddy kaputi koje smo videli na domaćim i stranim lepoticama ove sezone

0

Nakon nekoliko sezona u kojima su ovakvi kaputi bili rezervisani samo za najhrabrije trendseterke, ove jeseni i zime ovi topli i udobni komadi su doživeli pravu modnu eksploziju!

foto: Profimedia, Instagram
foto: Profimedia, Instagram

Upečatljivi, šik, vrlo praktični i interesantnog izgleda, teddy kaputi doživeli su veliki bum tokom jeseni 2020. i zime 2021! Konačno smo dobile komad kakav smo godinama čekale i ne odričemo se ovog trenda!


Ranijih godina uglavnom smo ih viđali na it devojkama, ali čini se da u aktuelnoj sezoni malo ko može da im odoli, pa smo imali priliku da ih vidimo u maltene svakoj prilici i u najneverovatnijim dezenima, nijansama i stilovima. Tako je Irina Šajk ponela prugasti model vrlo efektne kombinacije boja idealan za street style izdanje, princeza Sofija od Švedske pokazala nam je bajkoviti i romantični krem model koji je zaokružio njeno praktično trudničko izdanje, dok je naša Tamara Dragičević demontrirala kako začiniti jednobojan teddy kaputić upečatljivim šalom.


Kakav god stil bio po vašem ukusu, u ovoj galeriji sigurno ćete potražiti makar nekoliko modela koji će vam rasplamsati modnu maštu i inspirisati vas da osmislite neku zanimljivu odevnu varijantu.
 

Uživajte!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker