Garantuje šik izgled

Može da sakrije i do 10 kg viška: Čarobna haljina švedske princeze Sofije je model koji laska baš svakoj figuri

0

Možete li da zamislite kako izgleda haljina za žene od 19 do 99 godina, od 50 do 105 kilograma? Elegantna, jednostavna i romantična, ova kreacija koju je ponela Sofija od Švedske je modno savršenstvo!

foto: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Sofija od Švedske, supruga princa Karla Filipa, ne pojavljuje se često u javnosti, ali svaki put kad poseti neki događaj – njene fotografije preplave modne portale!


Najlepša članica švedske kraljevske porodice poznata je po svedenom i praktičnom odevnom stilu i tome što obično ne nosi odeću najluskuznijih svetskih brendova.

 

Ovog puta princeza Sofija je, na ceremoniji dodele diploma na Univerzitetu Sophiahemmet, nosila maslinastu haljinu norveškog brenda TiMo.

 

 

U pitanju je plisirani model midi dužine čija cena iznosi nešto manje od 400 evra, savršen za hladnije mesece i prilike koje zahtevaju eleganciju.


Švedska princeza ponela je haljinu dugih rukava, s puf-efektom na nadlakticama, koja ima zatvoren okovratnik i ističe struk visoko podignutim širokim pojasom, stvarajući privid uže figure.

 

 

Odatle haljina počinje da se širi i pada u efektan plisse, a izgleda još svečanije zahhvaljujući providnoj tkanini koja pada preko podsuknje.

Supruga princa Karla Filipa ponela je uz to salonke sa zmijskim printom, lakovani model brenda Stinaa.J, a ispod duge kose isfenirane u lokne nazirale su se romantične viseće minđuše.

 

 

makonda-tracker