wow efekat

Bez obzira na godine i kilograme, stoji svima! Monika Beluči je izašla iz crne boje – i bacila Francuze u TRANS

0

Ljubičasta boja – simbol moći, stabilnosti i bogatstva – savršen je izbor kao zamena za crnu, omiljenu boju Monike Beluči.

foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Italijanska filmska diva Monika Beluči (58) prisustvovala je u Lionu dodeli nagrada na 14. Filmskog festivala "Limijer", gde je još jednom pokazala da kako osvojiti jednostavnošću.

 

Sve što je potrebno jesu samopouzdanje i snažna energija, a Monika to svakako ima, uz malu pomoć klasičnog dizajna i kroja koji laska svakoj figuri!

 

Slavna glumica prošetala je pred okupljenim foto-reporterima u vrlo šik kombinezonu, iskočivši nakratko iz svog ustaljenog običaja da nosi isključivo crnu boju. Odabrala je, naime, ljubičasti model, i to vanvremenski kombinezon koji pruža šik izgled bez mnogo truda.

 

1 / 5 Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia


U pitanju je model dugih rukava, čiji je gornji deo na preklop i ima zatvoren V-okovratnik, sečen je u predelu struka, a odatle se postepeno širi i pada sve do poda, gde se završava zvonastim nogavicama.


Monikin izbor obuće za ovo veče nismo imali priliku da vidimo, a vatrena Italijanka ponela je u rukama clutch tašnicu crne boje, ukrašenu kristalima.
Kao i obično, Belučijeva se opredelila za minimum šminke, koja tek naglašava njenu prirodnu lepotu, a kosu je pustila i podelila na razdeljak.


U njenom stilu, a ipak drugačije!

 

 

makonda-tracker