MUDRA je

"OVO SU MOJE NAJBOLJE GODINE": Voditeljka SLAGALICE iskreno govori o karijeri i životu, njene reči će razumeti sve žene!

1

Milica Gacin je ispričala i anegdotu sa snimanja emisije, koju niko nije znao.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šarmantna voditeljka Milica Gacin iskreno je govorila o takmičarskom formatu  "TV Slagalica", koji traje skoro tri decenije, ali o svojim željama i dostignućima.

 

Na pitanje koliko je “TV Slagalica” izgubila preranim odlaskom čuvene Milke Canić, imala je spreman odgovor.

 

"Nesporno je da je Milka Canić svojim znanjem, harizmatičnošću, lepotom i vedrinom dugi niz godina bila simbol „TV Slagalice“. Mnogo joj se dopadala moja odjava “želim vam svako dobro” i upravo zbog sećanja na nju, izgovaram je na kraju svake emisije. Današnji tim čine fantastične kolege koje svoj deo posla rade najbolje moguće zbog čega naša emisija napreduje i iz dana u dan je sve bolja. Gledaoci vole “TV slagalicu“ zbog formata ali i zbog toga što u našem kvizu nema improvizacija. Svi smo svesni da stvaramo jedinstven kviz koji je na vrhu liste najuspešnijih kvizova.

 

Milica se prisetila i anegdote, koji je doživela na snimanju emisije.

 

"U jednoj emisiji učestovao je mlad takmičar potpuno koncentrisan na kviz, nesvestan početka emisije i predstavljanja. Kada sam mu postavila prvo pitanje, odgovorio je iskreno: ”Izvinite, nisam vas slušao!”

 

Milica Gacin
foto: Instagram Printscreen

Voditeljka i dalje ima želja za buduće profesionalne poduhvate.

 

"Uvek postoje formati u kojima se stiče novo iskustvo. Suština televizije je prenos uživo kako se i realizovala nagradna igra “Uzmi račun i pobedi“ koja je dala prostor da se pokaže sva lepota i zahtevnost mog voditeljskog posla."

 

Na pitanje da li su ovo njene najbolje godine, Milica u dahu rekla.

 

"Apsolutno jesu. Ako nas ova situacija nije naučila da budemo svesni svakog trenutka i da vrednujemo to što imamo, ništa neće. Život čine najkrupnije i najvažnije činjenice: zdravlje, porodica, odnosi s ljudima, posao i materijalna stabilnost. Znam da će se mnogi uhvatiti za ovo poslednje, ali ako imate sve prethodno, bićete u situaciji da stvarate materijalno.Ništa se ne može postići ako nismo zadovoljni. Sreća raste s godinama kad znate da je stvarate, zato su ovo moje najbolje godine."

 

 

 

makonda-tracker