inspiracija

Kim Kardašijan bi se zavrtelo u glavi! Kožna kombinacija Anastasije Ražnatović koju morate da kopirate ovog septembra

0

Boje iz jesenje palete najlepše izgledaju kada se nose baš ovako

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

U Beogradu je juče otvorena izložba "Tragovi" fotografa Miloša Nadaždina, koja se održava u okviru Evroprajda, čiji je domaćin ove godine srpska prestonica.


Ovaj događaj okupio je veliki broj poznatih ličnosti, koje su svojim prisustvom pružile podršku LGBT+ zajednici, a među njima se našla pevačica Anastasija Ražnatović.


Pa, znate kako, ja imam dosta prijatelja i saradnika koji su homoseksualne orijentacije. Ja to potpuno podržavam – istakla je ćerka Svetlane Cece Ražnatović za Blic.

 

Ljubav je ljubav, to ne treba da se deli. Mislim da je apsurdno da neko može to da mrzi. To je ljubav, a ljubav je najlepša stvar na svetu, zar ne? To nas sve spaja – zaključila je.


Anastasija, koja spada u najbolje odevene mlade devojke na našoj javnoj sceni, i ovog puta je bila na visini modnog zadatka, a odabrala je vrlo šik spoj letnjeg i jesenjeg stila.

 

1 / 8 Foto: Milan Maričić/ATAImages


Ona je odabrala komplet sastavljen od kožne majice bez rukava i duboke midi-suknje sa smelijim izrezom na prednjoj strani, a u pitanju su komadi u bojama tipične letnje palete: maslinastozelena i tamna nijansa karamele. Trend kožnih pripijenih komada od glave do pete već nekoliko sezona "trese" svetsku modnu scenu, a njegova najveća poznata obožavateljka je Kim Kardašijan, koja obožava zemljane tonove poput onih koje je odabrala Anastasija.


Srpska pevačica kombinovala je ovaj autfit s tipično letnjom obućom – sandalama s kaišićima, a opredelila se za jednostavni model zlatne boje i zlatnu torbicu, koji su se savršeno uklopili uz njen look.

 

 

makonda-tracker