providni detalji

I najlepši evropski princ je ostao u senci: Sofija od Švedske u šik haljini kakvu možete da nosite i ako niste princeza

0

Jedan od najlepših kraljevskih parova Evrope uživa u kratkoj turneji Vermlandom, a princeza Sofija pripremila je za ovu priliku posebnu toaletu

foto: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Karl Filip i njegova supruga princeza Sofija nose titule vojvode i vojvotkinje od Vermlanda, a par je ovih dana boravio na turneji upravo u ovoj provinciji na istoku Švedske.


Mladić kog često nazivaju najlepšim evropskim princem i njegova izabranica, koja se i sama ističe retkom lepotom, imali su niz aktivnosti, a najjači utisak ostavili su na svečanoj večeri koju je u njihovu čast priredio guverner Vermlanda.

 

Princ Karl Filip odlučio se za klasično crno odelo s belom košuljom i leptir-mašnom, dok je princeza Sofija odabrala interesantnu kreaciju koja podseća na tipične haljine za princeze, ali ne morate da budete plemkinja da biste je nosili u nekoj svečanoj prilici!

 


Ona je izgledala vrlo otmeno u kreaciji koju potpisuje modna kuća Andiata, a reč je o modelu nazvanom Avenir, čija cena iznosi više od 430 evra. Ona ima ugrađen steznik, što je vrlo zgodno kada želite da sakrijete eventualni višak u predelu struka, a u tome pomaže i A-kroj toalete. Sofijina haljina ima zatvoren okovratnik i duge rukave, a pada malo ispod kolena, naglašavajući ženstvenu figuru na vrlo nenapadan način.

 


Ukrašena je pomalo retro okruglim aplikacijama nežne svetloplave boje i ostavlja utisak bajkovite haljine iz bajki, ali je kraća i vrlo zgodna za kombinovanje sa svetlom obućom, a supruga Karla Filipa ponela ju je sa srebrnim salonkama.


Jednostavno, a vrlo efektno i šik, zar ne?

 

 

makonda-tracker