isti modni ukus

Pre nekoliko dana Jelena Đoković, sada Marina Tadić: Istim odevnim komadom oduševile prvo Zagreb, a sada i Beograd

0

Neobično izdanje Jelene Đoković opčilo je ceo region pre samo pet dana, a sada ga ponovo vidimo na prelepoj pevačici Marini Tadić 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića nedavno je otputovala u Zagreb, na jednom događaju na kom je govorila o konceptu svesnog roditeljstva.

 

Za tu priliku ponela je neobičan komplet kojim je očarala ceo region. Sve oči bile su uprte u nju, jer je svi dobro znaju kao osobu koja voli veoma sveden način oblačenja.

 

 

Ono oko čega su se svi složili bilo je da joj ovako vesele boje još bolje pristaju, a sada je se u istom izdanju na promociji jedne knjige pojavila i pevačica Marina Tadić

 

Ona je za ovu priliku odabrala prelepo odelo, baš isto ono koje je Jelena Đoković nosila samo pet dana ranije. Uz njega pevačica je iskombinovala prelepu plavu torbicu i plave cipele, a sve je upotpunila jarko crvenim ružem.

 

Marina Tadić
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Pevačica je u poznati beograski restoran stigla noseći veliki buket cveća u rukama. Ljubazno se osmehivala dok su oko nje sevali blicevi fotoaparata, a osim nove frizure, reklo bi se da je Marina pomalo promenila i stil oblačenja. 

 

 

Ona nije odolela da svoje uzbuđenje podeli i sa pratiocima na društvenim mrežama, a ono što su svi primetili je da od kada nosi kratku frizuru izgleda mnogo mlađe.

 

Kako je izgledala ranije pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

 

 

makonda-tracker