(FOTO)

Neočekivano izdanje zbog kog je Zagreb uzdahnuo: Jelena Đoković u odelu koje se nosi samo ako želite da budete primećene

3

Jelena Đoković je gostovala u Zagrebu na jednom događaju na kom je govorila o konceptu svesnog roditeljstva. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Đoković vrlo često govori o metodama vaspitanja dece i roditeljstvu generalno, a svoj uticaj na društvenim mrežama koristi upravo u tu svrhu.

 

Kao jedan od osnivača Novak fondacije, Jelena uvek pomaže onima kojima je to potrebno, a različitim metodama roditeljstva se posebno posvetila kad je dobila decu i želela da sebi i svojoj porodici postane što bolja.

- Roditelj mora sam odrasti da bi mogao podići dete. Roditelj se bavi svojim emocijama i svojim potrebama. Kod svesnog roditeljstva roditelj poštuje dete kao autentično biće koje svoj život živi u skladu sa svojim potrebama, a ne s očekivanjima okoline ili roditelja - rekla je Jelena u kratkom razgovoru za Zadovoljna.hr.

Ono što je dodatno privuklo pažnju u celom izlaganju jeste Jelenina neobična odevna kombinacija u kojoj je nemoguće da budete van centra pažnje, a s obzirom da ona obično nosi mirnije boje, ovo je bilo pozitivno iznenađenje.

 

Njeno odelo na pruge je najviše specifično po svojim bojama, pa su tako pantalone sa svetlo i tamno plavim prugama, dok se na jednoj nogavici primećuje i roze štrafta, a košulja je u istim nijansama, samo je roze boja zastupljenija.

 

1 / 2 Foto: Instagram/printscreen

 

Jelena je prugastu efektnu kombinaciju uklopila sa svetlim, skoro belim salonkama, a kosu je uvila u sitne talase.

 

Jelena Đoković je neko ko je roditeljstvu posvećen maksimalno i trudi se da sve što ima veze sa decom, posmatra sa naučne strane kako bi izbegla greške, a s obzirom na utiske publike, čini se da to što radi je i u stvarnosti dobro.

 

 

makonda-tracker