(FOTO)

Jesenjim odabirom pokazala da prati trendove, ali ne i Anu Vintur: Kolinda Grabar Kitarović iznenadila modnim izdanjem

1

Bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović vrlo često objavljuje različite fotografije na Instagramu.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Kolinda Grabar Kitarović privlači pažnju iako više nije jedna od vodećih žena jedne države, ali njena modna izdanja su vrlo često tema medija. 

 

Nekadašnja predsednica susedne Hrvatske, trenutno se nalazi u Rigi odakle je objavila nekoliko fotografija prelepe arhitekture, ali i pokazala svoje odevne kombinacije.

- U šetnji prelepom Rigom na marginama konferencije o bezbednosti - napisala je ona ispod objave.

 

Inače, Kolindin stil se uglavnom opisuje kao klasičan i moderan, a ovog puta ni ona nije odolela trendu monohormatskih kombinacija i crnoj boji koja je preplavila modne piste. 

Kolinda je pozirala u elegantnim pantalonama, sportskoj jakni i jednostavnim cipelama. Malo neobično izdanje, s obzirom na to da smo navikli od nje na strogu eleganciju, međutim, ovim je pokazala da zna odlično da izgleda i u sportskim izdanjima kada želi da joj bude samo udobno.

 

Inače, poznato je da je slavna Ana Vintur izričito protiv crnih kombinacija i njeno pravilo je jednostavno - ne nosite crno. Verovatno se ovakvo izdanje hrvatske političarke njoj ne bi dopalo.

 

Ispod objave su se nizali pozitivni komentari, a mnogi su primetli kako je Kolinda već godinama ista, te da je vreme za nju kao da ide unazad.

 

 

makonda-tracker