sinonim za neukus

NADALI SMO SE DA JE NIKAD VIŠE NEĆEMO VIDETI: Najismevanija frizura u istoriji biće najveći trend 2021. godine!

0

Već nekoliko meseci spekuliše se da se ovaj stil vraća, a strani mediji sad pišu da bi on ― štaviše ― mogao da bude dominantan u godini pred nama

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Nedavno smo pisali o povratku čuvene "fudbalerke" iz sedamesetih i osamdesetih godina prošlog veka i njenom povratku i izrazili bojazan da će ona postati trend.

 

Ne samo što je ona za kratko vreme postala vrlo popularna nego je, kako tvrde modni eksperti, u pitanju frizura koja će sledeće godine biti pravi hit!

 

Neke od najpoznatijih žena na svetu ponosno su je ponele, a među prvima Majli Sajrus, koja je imala "fudbalerku" još krajem 2019. Potom smo s ovom frizurom videli i zvezdu "Igre prestola" Mejsi Vilijams, a na modnoj reviji donjeg veša Savage X Fenty ponele su je Rijana i Kara Delevinj.


Ipak, fudbalerku je još pre četiri godine pokušala da vrati u modu Zendaja, koja ju je ponela na dodeli Gremija, ali čini se da je ona tek s Majli Sajrus zaista osvojila slavne.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Kako eksperti objašnjavaju, reč je o frizuri koja se lako oblikuje i praktična je jer ne zahteva prečeste odlaske frizeru, što je tokom pandemije umelo da bude problem ženama koje su navikle da se često počaste posetom salonu. Ova kultna frizura koja podrazumeva kosu kratko ošišanu napred i sas strane i dužu pozadi izvesno vreme se vezivala samo za muškarce, ali je osvojila i žene.

 

Dopada li se vama frizura koja se proteklih decenija uglavnom pominjala u javnosti uz podsmeh i koja je za kratko vreme osvojila Holivud?

 

 

makonda-tracker