prefinjeno

Kejt Midlton u BLEJZERU od 3.000 dinara pokazala zašto je kraljica stila: Jednobojno, a tako ŠIK i PREFINJENO

0

Princeza od Velsa još jednom je pokazala da se dobar stil može postići bez mnogo novca

foto: ©stephenbutler / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: ©stephenbutler / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton (40) jedna je od najbolje obučenih žena na kraljevskom dvoru. Njena jednostavnost je nešto što uvek iznova privlači pažnju, a gotovo svaka njena odevna kombinacija ostaje dugo upamćena.

 

Za mnoge žene ona je kraljica stila i prava modna inspiracija. Uvek skladno obučena, uvek po kraljevskom protokolu, ona je neko ko voli klasiku.

 

 

Princeza od Velsa nedavno je sa svojim suprugom dala intervju za poznati britanski medij, a za to gostovanje na televiziji odlučila se za dvobojnu kombinaciju koja je bila odraz njenog kraljevskog stila.

 

Naime, Kejt je ponela jednostavan krem blejzer koji je koštao, kako prenose strani mediji, 25 dolara, što je nešto više od 3.000 dinara. Uz njega ona je ponela ogrlicu u zlatnoj boji sa priveskom u obliku srca od Laure Lombardi, koja je koštala 234 funte, što je oko 30.000 dinara.

 

 

Ono što su svi primetili jeste da je ova ogrlica deo nakita koji ona retko bira, jer je poprilično smela i upadljiva.

 

Kejt je takođe na sebi imala i top u istoj boji kao i blejzer i crne pantalone. Ovom jednostavnom kombinacijom princeza je još jednom pokazala da za odličan stajling nije potrebno mnogo novca.

 

Kejt voli obične odevne komade, a ovog meseca je nosila garderobu popularnih brendova, a jedan od njih je i Karen Miler.

 

 

makonda-tracker