da li vam se dopada?

Izdužuju nogu i PREUDOBNE su: Najomiljenije cipele kraljice Leticije koje svaka žena može da ima

0

Ona se odlučila za vrlo interesantnu kombinaciju koju i vi možete iskopirati. 

foto: EPA-EFE/Chema Moya
foto: EPA-EFE/Chema Moya

Španski kralj Felipe VI i kraljica Leticija prisustvovali su ceremoniji dodela stipendija Fondacije La Caixa u Madridu. 

 

Kao i obično kraljica Leticija je privukla veliku pažnju svojim izgledom jer se odlučila za vrlo zanimljivu kombinaciju koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Ona je za ovu ceremoniju odlučila da obuče lepršavu haljinu midi dužine koja je imala veoma zanimljiv dezen. 

 

Naime, u osnovi crna haljina sa tufnicama ima kratke rukave i decentni elipsasti izrez na grudima koji je tako dizajniran da diskretno naglašava seksepil svakoj ženi. Haljina ima i kratke rukave koji su dodatno učinili da kraljica izgleda sofisticirano. 

 

 

Na sve ovo Leticija je dodala i zanimljive minđuše i prirodnu šminku, a sve ovo se savršeno uklopilo uz njen stajling za ceremoniju u Madridu. 

 

Međutim, niko nije mogao da ne primeti njene cipele. Čini se da je ovaj model obuće njoj omiljeni, odnosno cipela je tako dizajnirana da ima punu petu i da je na prstima zatvorena.

 

Ovaj oblik je odličan za one žene koje žele da izduže svoje noge i figuru, a ako je suditi i po nijansama njenih cipela ovo je komad koji bi se uklopio uz većinu komada iz vašeg garderobera. 

 

Kako vam se dopada stajling kraljice Leticije?

 

Španska kraljica Leticija, kraljica Leticija
foto: José Oliva / Zuma Press / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker