savršeno rešenje za svadbu

Svetlucavo, šljokičavo i elegantno: Nina Badrić u kombinaciji koju će voleti sve žene sveta jer ne zahteva štikle

0

Nina Badrić, kraljica stila i elegancije, a kraljica i pesme i talenta. Ona nas svaki put iznova oduševi svojim modnim izdanjem.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Nina Badrić redovno na svom Instagram nalogu objavljuje različite fotografije, uglavnom su tu svakodnevna uživanja i opuštanja koja ona voli, a nije retkost ni da njene objave služe kao pravi modni editorijali.

 

Nina je leto provodila na moru uglavnom i odatle nam slala brojne ideje za fotografisanje na plaži, ali i praktične, a isto tako i lepe kupaće kostime koje je pažnjivo birala.

Ovog puta, pevačica ima savršen predlog za svadbu ili neku sličnu proslavu, a čak njena kreacija ne zahteva ni štikle, potrebno je samo da pronađete savršeno elegantnu obuću koja podseća na baletanke i spremne ste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je odabrala svečanu srebrnu haljinu, prepunu šljokica i cirkona, sa šlicem i V izrezom. Toliko jednostavna, a tako jedinstvena, pravi je opis za njeno poslednje modno izdanje kojim je očarala Dubrovnik.

 

Naglašena večernja šminka i isfenirana kosa su jedini još dodaci koji su vam potrebni da zablistate poput Nine Badrić i privučete svu pažnju sveta.

 

Pevačica vrlo često služi kao inspiracija šta obući, kako za bitne događaje i proslave, tako i za one ležerne i opuštene varijante.

 

 

makonda-tracker