SVI SU GLEDALI U NJU

Jedan detalj krije VEČNU ELEGANCIJU: Anđelka Prpić na Sarajevo Film Festivalu u jednostavnom izdanju vrednog Holivuda

0

Anđelka Prpić je još jedna naša glumica koja je prošetala crvenim tepihom na prestižnom Sarajevo Film Festivalu.

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Glumica Anđelka Prpić je nedavno na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji osvojila Zlatnik grada domaćina za izuzetan doprinos afirmaciji i promociji Fesivala filmskog scenarija.

 

Tada je prikazan i film Ala je lep ovaj svet u kom Anđelka igra glavnu ulogu, a cela ekipa filma je pokupila samo pozitivne kritike. 

Anđelka je sad stigla i do Sarajevo Film Festivala gde je zanosnom haljinom ostavila sve prisutne u senci. Glumica je i u Vrnjačkoj Banji oduševila malom crnom haljinom, a za veliki događaj u Sarajevu je odabrala svetlozelenu toaletu koja je isticala svu njenu eleganciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Dužina malo preko kolena je kao stvorena za sofisticirana izdanja, a glumica je na sve to dodala beli sako i jednostavne sandale. Koliko je Anđelka odabrala jednostavno, a efektno izdanje, govore i brojni komentari ispod objave, a jedan od njih je i da je Anđelka srpska Šeron Stoun.

 

Glumičina modna izdanja su uvek zanimljiva i inspirativna, najviše zbog toga što je ona jedna od retkih koje neguju prirodnost i stil prepun originalnosti i elegancije.

 

 

makonda-tracker