pobednica

Ona je najmlađa modna ikona i ovog puta je nadmašila sebe! Zendeja u haljini sa volumenom paralisala Los Anđeles (FOTO)

0

Dodela Emi nagrada u Los Anđelesu tradicionalno privuče veliki broj holivudskih zvezda.

foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Emi za najbolju glumicu pripao je Zendeji za ulogu u seriji Euforija. Ona je ovim ušla u istoriju kao najmlađa dvostruka dobitnica Emija. Zendeja, inače, ima 26 godina.

 

- Moja najveća želja za Euforiju bila je ta da pomogne ljudima da se izleče. Želim da znate da svako ko je volio Ru ili oseća da je on Ru, želim da znate da sam jako zahvalna na vašim pričama. I nosim ih sa sobom, i nosim ih s njom - rekla je glumica nakon uručenja nagrade.

Zanimljivo je i da osim što je najmlađa kojoj je ovo pošlo za rukom, ona je i prva Afroamerikanka dvostruka dobitnica Emija.

 

Za ovu priliku, Zendeja je odabrala čist glamur i eleganciju, pa se može reći da je bila apsolutna kraljica večeri, a kad bi se dodeljivala nagrada za savršenu haljinu, definitivno bi ona i to preuzela.

 

1 / 3 Foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

 

Modna kuća Valentino je bila zadužena za njenu glamuroznu haljinu sa volumenom u kojoj je izgledala kao prava princeza. Gornji deo haljine je otvorene sa srcolikim izrezom i bez bretela, dok je struk naglašen sofisticiranom mašnom.

 

Raskošni volumen donjeg dela haljine je pokupio sve simpatije, dok je glumica kosu stilizovala u maniru starog Holivuda i svima pokazala kako treba da izgleda prava diva na crvenom tepihu

 

 

makonda-tracker