u trendu

Juče Linda Evanđelista, danas Bela Hadid, Dženifer Lopez i Sofija Veraga: Modne ikone ponele boju koja je HIT ove jeseni

0

Modne ikone širom sveta već su svoje ormare opremile za predstojeću jesenju sezonu

foto:  EPA-EFE/CLEMENS BILAN, Profimedia, EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN, Profimedia, EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Svake godine s nestrpljenjem isčekujemo novu modnu sezonu, a ovu jesen će obeležiti, po svemu sudeći, zelena boja svih nijansi.

 

Žene koje svojim izgledom plene pažnju javnosti već su se opremile po nekom odevnom kombinacijom koja će im popraviti raspoloženje kada krenu sumorni jesenji dani.

 

Trend nošenja zelene boje se nastavlja i ove jeseni, a nove modne kolekcije preplavljene su upravo ovom bojom. 

 

 

Tu činjenicu potvrđuju i dame koje nose titule najbolje obučenih žena na svetu, poput Dženifer Lopez, Bele Hadid i Sofije Verage. Takođe, još jedna manekenka koja je bila jedna od najboljih u svom poslu juče je ponela zanimljivu kombinaciju u mint zelenoj boji.

 

Dakle, birajte nijansu, dolazi u obzir sve, od svetle do maslinasto zelene, samo je važno da pre početka jeseni u svoj gardarober ubacite nekoliko stvari u ovoj boji. 

 

Sofija Veraga je za opuštenu šetnju ulicama Los Anđelesa izabrala prelepe elegantne pantalone na crtu tamno zelene boje i košulju svelije nijanse.

 

Sofija Veraga
Sofija Veragafoto: TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Cela kombinacija dobila je šik izgled zahvaljujući visokim potpeticama takođe u zelenoj boji i torbi iste boje kao što je košulja.

 

Šik i elegantno, upadljivo, a ipak tako svedeno... Jednom rečju, ma savršeno.

 

Svima dobro poznata po savršenom stilu oblačenja i odličnom pevanju Dženifer Lopez takođe voli da nosi zeleno.

 

Ona se ovog puta odlučila za dugačku haljinu sa prorezima, koji su istakli njen grudi i celoj kombinaciji dali dozu elegancije.

 

Dženifer Lopez
Dženifer Lopezfoto: MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ona je uslikana u jednom marketu dok je šopingovala sa svojom ćerkom Emomom. Ono što je svima privuklo najviše pažnje jeste njena krem Tote tašna, koja je koštala čak 3.000 evra. 

 

Celu modnu kombinaciju upotpunila je sandalama sa visokom platformom u istoj boji. Sada je jasno i zašto je baš ona modni uzor mnogim ženama. 

 

I još jedna dama, žena koja svojim izgledom i ponašanjem uvek uspe da privuče pažnju javnosti, Bela Hadid. Kao i Džej Lo i ona voli smele kombinacije, odeću smelog kroja, sa brojnim detaljima.

 

Bela Hadid
Bela Hadidfoto: ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Ovog puta se odlučila za neobičan komplet zelene boje koji je odlično išao uz belu majicu. Ono što je mnogima zapalo za oko jeste što ona ispod majice nije nosila brushalter. 

 

Takođe, pantalone su po sebi imale neobičan print u vidu leptira različitih boja. Celu kombinaciju upotpunila je cipelama sa viskokom debelom štiklom, koje su bile pretežno zelene boje.

 

Sve na njoj izgledalo je savršeno, a žene širom sveta najviše raduje to što novo godišnje doba donosi i nove trendove koje lako možemo iskopirati i izgledati baš poput ovih svetskih lepotica. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker