ŠTA VI MISLITE?

Gola leđa, svila, zavodljivo crveno: Miljenik devojaka prošetao u nesvakidašnjem, ali i smelom izdanju (FOTO)

0

Filmski festival u Veneciji je dobio novu zvezdu crvenog tepiha, a radi se o miljeniku žena, mladom glumcu Timotiju Šalameu.

foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Timoti Šalame važi za jednog od najzaposlenijih glumaca u Holivudu. Svetsku slavu stekao je ulogom mladića koji eksperimentiše sa seksualnošću u filmu "Skrivena ljubav", a važi za muškarca za kojim žene "seku vene".

 

Svojom pojavom na festivalu u Veneciji, Timoti je zasenio i oduševio sve prisutne izgledom i originalnošću, a time pokupio i brojne simpatije okupljenih.

Uglavnom je praksa da se muškarci na takvim događajima pojave u svečanim odelima, ali presedan je napravio Timoti! On je došao u crvenim pantalonama i marami koja podseća na kravatu, a njegova gola leđa su privukla najviše pažnje.

Glumac je sa zadovoljstvom pozirao fotografima koji su neumorno škljocali njegovo neverovatno izdanje. Sve ovo je još bizarnije s obzirom na to da je Timoti proglašen za najbolje obučenog muškarca, međutim i u ovakvom odelu, on je privukao sve poglede i postao glavna tema društvenih mreža.

 

1 / 3 Foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

 

Kod nekih je ovo izazvalo negodovanje, a Timoti svojim stavovima, oblačenjem i ljubavnim životom često intrigira javnost. Naime, on je jednom prilikom rekao da smatra da su ljubav i seksualnost fluidne, pa su tada počele su glasine da zapravo pokušava da se predstavi kao homoseksualac. Kasnije je pojasnio kako je njegova izjava izvučena iz konteksta, te dodao da je srećan što mladi ljudi danas imaju više slobode.

 

 

makonda-tracker