ŠTA VI MISLITE?

Prekršila sva pravila? Slavna glumica se pojavila u monohromatskoj kombinaciji i Veneciju bacila u trans (FOTO)

0

Tesa Tompson je poznata po svom nesvakidašnjem stilu i nepresušnim idejama za crveni tepih.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Međunarodni filmski festival u Veneciji svake godine tradicionalno privuče mnogo pažnje, što zbog kvalitetnog sadržaja, ali i zbog nestvarnih toaleta koje se vide na crvenom tepihu.

 

Tesa Tompson je ovog puta glavna tema, bar na kratko, zahvaljujući neobičnoj, ekscentričnoj, ali i originalnoj kombinaciji koja se prepričava.

 

Njena živopisna crvena mini-haljina, koja potiče direktno iz modne kolekcije Elie Saab za jesen/zimu 2022. imala je široku kapuljaču koja se proteže od njenog struka do ramena, te je delovala kao prava moderna Crvenkapa.

 

Tesa Tompson
foto: Marilla Sicilia / Zuma Press / Profimedia

Cela kombinacija je jako specifična najviše zbog toga što je sve monohromatski, pa su se tako i hulahopke i salonke stopile u neobičnu haljinu. Jako je teško i opisati ovakvu pojavu, crveni tepih je bio u senci slavne glumice, a kad malo bolje pogledati svo to crvenilo se spojilo i napravilo pravu fantaziju u jedinstvenoj boji.

Tesa je bez sumnje uvek originalna, ali ovako nešto Venecija još nije videla. Neki komentari su, kao i uvek, pozitivni, a neki negativni. Pitanje je kakvi su ukusi i da li se svima dopada sve, ali bez obzira na to da li vam je izgled Tompsonove lep ili ne, složićete se da je jako originalan.

 

makonda-tracker