čist seksepil

Pored nje je drugi najbogatiji čovek planete NEVIDLJIV: Devojka Džefa Bezosa VATRENIM IZDANJEM mnogima pomutila razum

2

Milijarder i njegova 6 godina mlađa devojka Loren Sančez zablistali su na crvenom tepihu... ali ona je ukrala više pogleda.

foto: JW / Avalon / Profimedia
foto: JW / Avalon / Profimedia

Izabranica američkog preduzetnika i osnivača kompanije "Amazon" Džefa Bezosa zablistala je na crvenom tepihu u vatrenoj haljini. Bivša televizijska  zvezda Loren Sančez odlučila se za jako elegantnu haljinu.

 

Po povratku sa američke premijere, par je stigao u London zbog promocije serije "The Lord of the Rings: The Rings Of Power" (Gospodar prstenova: Prstenove moći).

Promocija serije, koja će biti dostupma na platformi "Amazon", još uvek traje. Pored produkcije i glumaca, promocijama uvek prisustvuju i ljudi sa vrha kompanije Amazon, Džef i njegova izabranica Lauren. 

 

Kako se navodi ovo je jedan od najskupljih televizijskih projekata apravljenih do sad, a striming servis Džefove kompanije, "Amazon Prime Video", obavezao se na pet godina saradnje. 

 

Za ovakvu priliku čelnici Amazona su rešili da se takođe obuku u skladu sa tim da je ovo najskuplji televizijski projekat do sada, pa su igledali skladno i glamurozno. 

 

Loren se odlučila za dugu, elegantnu haljinu, crvene boje, prekrivenu svetlucavim materijalom. Haljina, koja joj savršeno stoji, nosi se preko jednog ramena. 

 

Loren Sančez
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Takođe pokazuje i njenu vitku liniju jer se na jednoj strani nalazi izrez koji otkriva nogu. 

 

Milijarder se takođe odlučio ja klasično crno odelo koje odaje utisak formalnog, ali elegantnog izgleda. 

 

Njih dvoje se tokom večeri nisu odvajali, a po slikama i pogledima se vidi da su i dalje u velikoj ljubavi.

 

makonda-tracker