tajna je u detaljima

Vatreno i šik, a superudobno! Zbog ovih patika ćete zaboraviti čak i najlepše čizmice sa štiklama

0

Potpuno sportsko izdanje, a ipak tako elegantno! Kako je to moguće — demonstrira zvezda serije Modern Family Sofija Vergara

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sofija Vergara poznata je kao jedna od najstrastvenijih holivudskih zaljubljenica u visoke potpetice, pa je neretko na paparaco fotografijama viđamo kako šeta u cipelama, čizmama i sandalama s vrtoglavo visokim štiklama koje nosi s lakoćom. Međutim, kolumbijska glumica je slaba i na patike, pa u svom cipelarniku ima desetine modela, uglavnom sličnog izgleda i bele boje, ali sada je pokazala varijantu kakva se ipak ne viđa svaki dan.


Sofiju najčešće u street style kombinacijama viđamo u farmerkama, ali sada je za obavljanje svakodnevnih obaveza na Beverli hilsu odabrala odeću pomalo neuobičajenu za svoj stil — trenerku.

 

Ona je ponela jednostavan i komotan model zanimljivog dezena, a u pitanju je crni leopard print na kaki pozadini. Prava zvezda njenog autfita je, međutim, obuća: bele duboke patike sa zlatnim detaljima.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Sofija se, naravno, nije odlučila za bilo koji model, već za D-Player, skupocene patike koje su inspirisane košarkaškim i njihova su couture varijanta. U pitanju je obuća koja nosi potpis modne kuće Christian Dior, i to bukvalno — naziv brenda ispisan je u predelu pete krupnim slovima, kao i na jeziku. Patike su napravljene od teleće kože, a imaju savitljiv i vrlo lagan đon. Proizvode se u više boja i za njih je potrebno izdvojiti skoro 1.200 dolara, a Sofiji Vergari dopala se belo-zlatna varijanta koja se još ne nalazi na sajtu ove čuvene kuće. Upravo su detalji u zlatnoj boji pružili ovoj kombinaciji pomalo šik notu, naročito u spoju s animal printom, što je glumica iskoristila da svoj sportski stajling dopuni jednom od svojih omiljenih klasičnih Chanel torbica.

 

 

makonda-tracker