da li biste nosili takav spoj?

Kako izgleda trenerka od 1.990 DOLARA? Lepa oskarovka iznenadila neobičnim autfitom za kojim influenserke uzdišu

0

Uvek nasmejana glumica uskoro će na svet doneti prvo dete, a dok uživa u jeseni u Njujorku bira odevne kombinacije koje na prvom mestu pružaju udobnost

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Dženifer Lorens u drugom je trimestru trudnoće, a njujorškim paparacima nikad nije dosta uvek šarmantne filmske zvezde. Iz dana u dan imamo priliku da gledamo kako ona uživa u drugom stanju i šetnjama sa suprugom Kukom Marunijem, a sada je Dženifer privukla pažnju nesvakidašnjim modnim odabirom koji je za jedan dan uspeo da zakloni njen trudnički stomačić od objektiva.


Ona je pre nekoliko dana fotografisana sama, dok je hodala ulicom i telefonirala, a od paparaca je pokušala da se sakrije uz pomoć crne zaštitne maske i naočara za sunce mačkastog oblika.


Nije poznato gde se Dženifer uputila, ali glumica se opredelila za neobičan spoj sportsko-poslovnog stila. Iako je ključni deo njenog autfita predimenzionirani beli sako, najskuplji komad koji je ponela je bez sumnje donji deo trenerke koji potpisuje brend The Row. U pitanju je duboka trenerka širokih nogavica čija cena iznosi čak 1.990 dolara, a napravljena je od kašmira. Lorensova je tome dodala bele patike svoje omiljene modne kuće Dior i crni džemperak.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


U pitanju je vrlo jednostavan stajling koji se lako kopira (i, svakako, u jeftinijoj varijanti), ali i pomalo iznenađujući spoj koji odiše nemarnošću i neopterećivanjem trendovima.

 


 

makonda-tracker