ponovo nas je oduševila!

Otmeno poput kraljice, a može bez štikli: Nina Badrić ima haljinu u kojoj je nemoguće da vas ne primete

0

Nina Badrić još uvek dane provodi na Hvaru, a svaka njena letnja odevna kombinacija je glavna tema svih modnih časopisa.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nina Badrić je sinonim za eleganciju i damski stil, ona to pokazuje čak i kad nosi kupaći kostim, a ovog puta je šarmirala ceo Hvar nestvarnom haljinom.

 

Pevačica je objavila niz fotografija u asimetričnoj haljini u nežnoj krem nijansi sa čipkastim detaljima i američkim izrezom, pa je ovakav model idealan i za ravnu obuću i za štikle.

Nina je obula rimljanke i sve oduševila svojom opuštenom elegancijom, a ovakve sandale je već nosila uz jednu kombinaciju kada je napravila pravu pometnju svojim izgledom i načinom kombinovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Lepa pevačica je od nakita imala male minđuše i efektnu ogrlicu s priveskom polumeseca, a kosu je vezala u rep i isplela pletenicu. Kao i obično, Nina se minimalno šminka i pored prirodnog izgleda, ona neguje i prirodnu lepotu, na čemu joj mnogi zavide.

 

Ovakav model haljine je jako popularan poslednjih nekoliko godina,  najviše zbog svoje praktičnosti i udobnosti, a Nina zna kako sitnim detaljima svako izdanje da dovede do savršenstva.

 

makonda-tracker