o ovome se priča

Njen stil je i za dame i za devojke: Verica Rakočević prošetala u izdanju koje je istovremeno ŠIK, udobno i smelo

0

Stil Verice Rakočević je nepresušna inspiracija mnogim damama.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Verica Rakočević je naša priznata kreatorka koja iza sebe ima bogatu karijeru, ali i nesumnjivo istančan modni ukus, iako bi to možda trebalo da ide zajedno, nije uvek slučaj.

 

Verica je uzor mnogim damama u zrelijem dobu kad je odevanje u pitanu, s obzirom da svojim idejama i mladalačkim duhom uvek iznenadi i oduševi publiku.

Ona odiše pozitivnom energijom, pa tako i sve što ona obuče zrači posebnom originalnošću i privlači nesvesno sve poglede. Ovog puta, ono što je privuklo pažnju kad je Veričin stil u pitanju, jeste jedna od njenih objava na kojoj pozira u pravoj letnjoj kombinaciji.

 

Beli šorts je svakako nezaobilazan odevni predmet u letnjoj sezoni, a ako ga uklopite ovako kao Verica, ceo grad će se okretati. Ona je obukla plavo-belu košulju-haljinu koja seže sve do članka ali je raskopčala tako da se vidi šorts.

 

Prirodna kosa i talasi ispod šešira su prava morska energija koju nam Verica šalje, a bela torbica i ravne moderne sandale su upotpunile celokupnu kombinaciju.

- Možete biti seksi i lepi u bilo kom uzrastu. Naprotiv, možete se osećati kao niko i sakriti se u okovima sopstvenih kompleksa u cvatu 18. Ne, to je u samosvesti i unutrasnjoj harmoniji - citirala je Verica slavnu Kim Katral ispod svoje objave i još jednom oduševila.

 

Bez obzira koliko godina imate, ovakav stajling je univerzalan i praktičan, a neverovatno efektan. Pokažite svo svoje umeće i prošetajte kao Verica Rakočević!

 

 

makonda-tracker