(FOTO)

Izazovno, ali sa ukusom i dostojno Holivuda: Milica Pavlović haljinom sačinjenom od hiljadu detalja opčinila javnost

3

Milica Pavlović organizuje glamuroznu proslavu svog 31. rođendana.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović je nakon uspešnog albuma i pesama koje su postale hitovi, organizovala i veliku proslavu svog rođendana, a na glamuroznom događaju pojavila se u nesvakidašnjoj kreaciji.

 

Milica kao i uvek, sve što radi, radi do detalja, pažljivo planira i bez greške, ovog puta njen rođendan će definitvno biti proslava o kojoj će se pričati narednih dana. Pevačica je dobila i veliki buket cveća od nepoznatog obožavatelja.

- Iskreno sam se obradovala kad sam videla da mi je majka sinoć donela tortu. Kako je ona to meni pričala, pa šta sve sadrži torta, pa ima jagoda, ananasa, još su putovali ljudi iz moje ulice, iz mog Bunibroda, da odvoje dva dana za mene... Ljudi, ja sam srećna žena - istakla je Milica.

 

Pevačica je obukla modernu i izazovnu kratku haljinu narandžaste boje sa sitnim detaljima i prorezima sa strane, a sve je uklopila uz efektne letnje sandale. Milica je uvek lepo stilizovana, pa je tako njena frizura i ovog puta pratila ceo stajling. Pevačica je svesna da je manje, zapravo više, pa nije preterivala i od nakita je imala minđuše koje su savršeno išle uz haljinu.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Od kad sam izdala album nisam baš omiljena među kolegama... (smeh) Neće mi zameriti, ja se malo šalim. Dosta njih mi je čestitalo. Da nekog poznatog muškarca navedem, hajde, mada znam da on ne voli kad takve stvari iznosim u javnosti... Vuk Kostić mi je prvi čestitao, i to dan ranije, napravio mi je jednu čestitku. Ja mu kažem: "Ali, Vuče, sutra mi je rođendan", a on mi kaže: "Nema veze, i sutra ću" - rekla je Milica pre početka proslave.

 

 

makonda-tracker