(FOTO)

Vatrena kombinacija u kojoj ćete biti PRAVA ZVEZDA: Milica Pavlović ima komplet koji obožava svaka žena

0

Milica Pavlović je mlada zvezda blistave karijere koja je srca publike osvojila svojom prirodnošću i neposrednošću.

foto: Instagram
foto: Instagram

Milica Pavlović je dugo gradila svoj put i uvek bila posebna, pa nečudi što i sad, gde god da se pojavi, privlači pažnju.

 

Pevačica često nosi zanimljive komade garderobe, neki su prilagođeni njenom scenskom nastupu, pa je teže da ih iskopiramo, dok su neki primeri idealni za svaku devojku i neverovatno su moderni. 

 

Milica je nedavno nosila često žute kombinacije, pa je time i postavil novi modni trend s obzirom da se radi o pravoj letnjoj boji. Ovog puta, ona se odlučila za crvenu boju i nestvarni komplet koji ćete vrlo lako naći za sebe.

 

Pevačica je obukla dugu suknju sa šlicem pozadi i sve to uklopila sa topom u istoj boji i neobičnog kroja. Suknja je duboka i uska, pa savršeno ističe figuru i daje joj dodatnu eleganciju. 

Milica je na sve to dodala belu torbicu i sandale u zlatnoj nijansi, a imala je i diskretnu ogrlicu koja je uz vezan rep savršeno pristajala celoj kombinaciji.

 

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Ukoliko imate bitnu priliku, a ponestalo vam je ideja kako da zablistate i budete najlepše, "ukradite" stajling Milice Pavlović koji je provereno dobar i sigurno će vas svi primetiti.

 

 

makonda-tracker