nešto sasvim drugačije

Da li biste se usudili da je obučete? Najpopularnija haljina među poznatim devojkama je VRHUNAC MODNE DRSKOSTI

0

Kad čujete ime Žan Pol Gotje, skandal i provokacija se podrazumevaju!

foto: Instagram
foto: Instagram

Takozvana "gola haljina" Žan Pola Gotjea beleži porast u Guglovoj pretrazi na internetu od čak 430 odsto!


Ludo smeli model koji krasi print s ilustracijom obnaženog ženskog tela delo je slavnog dizajnera i čuvene stilistkinje i modne muze Lote Volkove i sve je što očekujete od pariske andegraund scene, čija je Lota nekrunisana kraljica.

 

On je provokativan, drzak, upečatljiv, sasvim svež, skreće pažnju na sebe i nije mu trebalo mnogo da preplavi svačiji Instagram Feed.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jeanpaulgaultier


Ipak, neobična haljina zbog koje onaj ko je nosi na prvi pogled izgleda nago nije od juče. U pitanju je iluzija koju je Žan Pol Gotje prikazao na svojoj reviji za proleće i leto 1984. godine, a tada se poigravao s percepcijom i sve šokirao stavljajući u prvi plan senzualnost ženske siluete.

 


Nesvakidašnji motiv ranije je izrađivan od žakarda, a Lota je sada osmislila da pređu na žersej kako bi privukli novu ciljnu grupu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOTTA (@lottavolkova)

 

Isto tako, skandalozni print više nije samo na haljinama, već se mogu naći majice i bikiniji, a njih obožavaju najpopularnije trendseterke današnjice poput Kajli Džener i Kjare Feranji, dok smo na našim prostorima jedan takav top videli na Jeleni Karleuši.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jeanpaulgaultier


Lota Volkova je, veruju mnogi, pravo osveženje koje je bilo potrebno novoj Gotjevooj capsule kolekciji , a zajedno su reinterpretirali komade koji su važan deo modne istorije i udahnuli im sasvim novi život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jeanpaulgaultier

 

 

 

makonda-tracker