(FOTO)

Za svaku priliku i sve godine: Mirjana Bobić Mojsilović ima 2 SAVRŠENE HALJINE u kojima ćete uvek biti primećene

0

Mirjana Bobić Mojsilović je naša proslavljena spisateljica koja je osvojila javnost i svojom pojavom, ali i istančanim ukusom kada je oblačenje u pitanju.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Mirjana Bobić Mojsilović je nedavno privukla pažnju na svadbi svoje ćerke, a i tada smo imali priliku da vidimo koliko elegancije se krije u spisateljici koja je svojevremeno otkrila da ne pati od skupocenih stvari i da se oblači na Kalenić pijaci.

 

Ona je jednom prilikom čak pitala i pratioce da joj pomognu šta da odabere između bunde i kaputa koji su joj se dopali na pijaci, pa su tada mnogi konstatovali koliki je Mirjana car.

Spisateljica često koristi Instagram i objavljuje različite fotografije, međutim, dve objave posebno privlače pažnju i mogu poslužiti kao prava demonstracija stila i elegancije.

 

Mira je podelila najpre fotografiju u narandžastoj haljini i ešarpom oko vrata, a sve je uklopila sa puder roze štiklama i frizurom po kojoj je godinama prepoznatljiva. 

Druga ideja koju možete iskopirati je Mirjanina plava haljina koja se veže oko vrata i od struka se širi tako da izgledate poput princeze iz bajke. I ovu kreaciju, ona je ponela uz puder roze štikle koje su skoro pa univerzalne i odlično se slažu uz sve.

Ukoliko vam je ponestalo ideja, ukradite neku od Mirjane Bobić Mojsilović, a za početak ove dve haljine su idealno rešenje za bilo koju priliku.

 

 

makonda-tracker