kakva elegancija!

Najdrskiji top na svetu, najlepša suknja koju ste videli: Barbi izdanje slavne Nemice koje će vam se vrzmati po mislilma

0

Ljubitelji ružičaste boje oduševljeni su odevnim kombinacijama koje smo videli na najnovijoj "Valentinovoj" reviji, a jedna devojka se posebno izdvojila

foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U Rimu je održana revija modne kuće "Valentino" o kojoj će se dugo pričati!

Ona je okupila veliki broj slavnih ličnosti, koje su došle u potpuno ružičastim odevnim kombinacijama, a među njima se našla i najpopularnija nemačka influenserka Leoni Hane.


Lepotica, koja inače obožava pink boju, za ovu priliku je odabrala jednu od najinteresantnijih odevnih kombinacija otkad je znamo.

 

Leoni je na reviju stila u suknji od teškog satena, dubokom modelu koji se širi u obliku zvona i midi je dužine. Kombinobala ju je sa topom u obliku grudnjaka, koji otvara dekolte, ima tanke bretelice i ukrašen je decentnom mašnom.

 

Svemu je dodala dugačke rukavice i čarape i zatvorene sandale s platformom u istom tonu.

 

1 / 6 Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia


Jedino što se neznatno razlikuje po nijansi je svetloroze i manje jarka torbica brenda "Valentino", ukrašena kristalčićima.


Da sve bude još efektnije, tu su viseće minđuše ukrašene "Valentinovim" monogramom, i to ukrašene sitnim kristalima.


Leoni Hane, inače, danas spada u najuspešnije svetske influenserke, a na Instagramu je prati više od tri i po miliona ljudi!

 

 

makonda-tracker