NJENI SAVETI

OVAKO SE I ONA SREĐUJE BEZ FRIZERA: 2 načina na koja možete PRAVITI LOKNE kod kuće po uputstvu Nikoline Pišek (VIDEO)

1

Nikolina Pišek Ristović i u izolaciji izgleda "šik", a sa svima je putem Instagrama odlučila da podeli par saveta kako u kućnoj radinosti zasijati s frizurom kao iz salona.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka je svojim pratiocima putem dva videa otkrila kako postiže sjajne kovrdže, a da ne koristi peglu za kosu ili figaro.

Prva metoda: pletenice

 

U prvom videu je otkrila da pre spavanja kosu poveže u dve pletenice koje ujutro jednostavno raspusti. Veličinu lokni u ovoj metodi možete odrediti tako što ćete varirati broj pramenova koje uplićete, kao i jačinu, odnosno da li je li pletenica opuštena ili čvrsto privezana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) onDruga metoda: Najlonke

 

U drugom videu voditeljka je takođe odlučila da kosu nakovrdža mnogima dobro poznatom metodom, a za nju joj je bio potreban samo jedan odevni predmet - najlonke. Voditeljka je pokazala kako je nogavice postavila sa svake strane, te oko nje uplela pramenove. Otkrila je kako je za ovaj poduhvat bolje koristiti što deblje najlonke, a kosu oko njih treba motati u smeru od lica. Takođe je napomenula kako možete napraviti i klasičnu pletenicu, a nogavica može poslužiti kao jedna od tri osnove. Ova metoda primenjuje se na suvu ili dobro počešljanu kosu posle pranja, pa je najjednostavnije da je isprobate pre spavanja kako biste se probudili s voluminoznim loknama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

 

makonda-tracker