(FOTO)

Haljina na jedno RAME + CRVENI KARMIN: Ivana Pavković birala seksepilno, a elegantno izdanje za proslavu Milice Pavlović

0

Lepa Zvezda Granda stigla je u društvu supruga na rođendan koleginice i zablistala u mini-haljini i visokim potpeticama!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović je sinoć u jednom prestoničkom lokalu na Kalemegdanu proslavila u velikom stilu svoj 30. rođendan. Seksi senjorita zablistala je u mini-haljini ružičaste boje, ali i njene koleginice i gošće takođe su sijale na rođendanskoj zabavi.

 

Pored provokativnog stajlinga Jelene Karleuše i modernog autfita Dragane Mićalović, veliku pažnju privukla je i Miličina koleginica iz "Zvezda Granda" Ivana Pavković.

 

Kako to obično biva kad je ona u pitanju, stigla je na proslavu u društvu svog kolege i supruga Petra Mitića, sa kojim ima sina Vujadina.

 

Nedavno je Ivana u srebrnoj haljini viđena na svadbi Biljane Sečivanović, a i ovaj stajling bio je suptilan, elegantan i zanimljiv.

 

Lepa pevačica obukla je satensku haljinu na jedno rame, sa trendi puf rukavom. U pitanju je mini-model u beloj boji koja pomalo vuče i na bež. Uz nju je uklopila zlatne sandale s visokom potpeticom, kao i braon torbu. Što se frizure tiče, odlučila se za ravno isfeniranu kosu, a sve je upotpunila crvenim karminom.

 

Osim u društvu supruga, Ivana se slikala i sa slavljenicom, ali i sa kolegom Nebojšom Vojvodićem.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker