strašno

"Zvala se Sanja..." Popularni pevač na nastupu doživeo TRAGEDIJU koju nikad neće preboleti

0

Popularnog pevača Petra Mitića smo upoznali kroz takmičenje Zvezde Granda, a on je svojim uspehom osvojio srca publike. Nedavno se prisetio mučnog događaja sa početka karijere.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularni pevač Petar Mitić se prisetio tragedije koja ga je zadesila još 2009. godine. Naime, njemu je tada na nastupu preminula prijateljica i saradnica, a Petar ni danas nije zaboravio taj strašan događaj.

 

- To je veoma tužna priča. Zvala se Sanja, bili smo saradnici. To je devojka koja je radila sa mnom dok sam bio tezgoš u Vranju - prisetio se pevač u emisiji "Grand magazin" .
 

Petar je istakao da je jako emotivan, pa i sada kada se seti koleginice, nije mu svejedno. Naglasio je da je nikada neće zaboraviti i da je tada u medijima bila pogrešna informacija kako su njih dvoje u vezi, ali Petar je to demantovao.

 

- Ja sam došao da radim, a kada se to desilo mi smo bili dobri prijatelji, tako da sam više izgubio pravog prijatelja i druga, a ne devojku jer sam u tom trenutku bio sa drugom. Zato je došlo do nesporazuma u medijima, ali svakako je jedan veliki gubitak.

 

Podsetimo, Petar Mitić je u braku sa koleginicom Ivanom Pavković, sa kojom ima sina Vujadina, a njih dvoje inače važe za jedan od skladnijih parova na našoj sceni. 

 

 

makonda-tracker